Våra tjänster

Så här jobbar vi

Vår passion - ge gamla möbler nya kläder i material som tyger, skinn och läder


Vi arbetar traditionellt som möbeltapetserare inom möbel- och inredningsbranchen. Det innebär att vi klär om möbler i nytt tyg men att vi också kan byta ut eller renovera en trasig stoppning i en möbel. Vi jobbar i olika textila material och med olika tekniker. En gammal möbel kan få ett modernt uttryck med ny stoppning och ett modernt tyg. Vi utför även sömnadsarbeten inom inredning.


Kunduppdrag


Om du har en möbel som behöver ny kostym och kärlek är du välkommen att komma in till oss för råd och kostnadsförslag. Vi stoppar om, klär om och utför sömnadsarbeten. Behöver möbeln renovering av snickarkunnig personal har vi ett samarbete med möbelrenoverare genom ReFurn AB. Hos oss hittar du tyger som kan inspirera dig till en spännande och unik möbel.

Försäljning av färdiga möbler


Under fliken till salu kan du se vad vi har till försäljning just nu. Här hittar du färdigrenoverade möbler. 

Vi samarbetar med ReFurnAB och säljer även våra färdiga möbler via refurn.se

Hjälp med att hitta det du söker


Har du önskemål och idéer men ingen möbel så kan vi hjälpa dig att leta efter den möbel du söker och göra om den efter dina önskemål. Kom in till oss så kan vi resonera kring dina önskemål och idéer.

Råd, inspiration och försäljning av material


Du kanske blir inspirerad att själv förbättra din möbel. Vi har materialet du behöver. Hos oss kan du köpa material till stoppning, tapetsering och sömnad. Vi samarbetar med flera ledande leverantörer.

 

Kom gärna in till oss och låt dig inspireras.