Om oss och våra tjänster

MADAME MÖBLEMANG


Vi är fem tapetserarkollegor som tillsammans har startat Madame Möblemang.


Vår vision är att ta hand om favoritmöbler, gamla kära arvegods, kulturarv eller nyfunna loppisfynd. Helt enkelt möbler som är värda ett långt liv i ny kostym.


Möbler som får en personlig utstrålning blir unika och passar fint in i en modern inredning.


Det finns så många möbler som väntar på ett nytt hem med ny användning i ett nytt möblemang.


Vi delar mångas vision om att ta hand om det som finns i stället för att producera nytt och tömma naturen på ännu mer resurser.

Återbruk har blivit en naturlig del av livet.

Det är vi som

jobbar i

verkstaden

Michaela Wilhelmsson

Pernilla Starck

Christina Strandberg

Eva Schyberg Melander

Brittmarie  Djurle

Så här jobbar vi

Vår passion - ge gamla möbler nya kläder i material som tyger, skinn och läder


Vi arbetar traditionellt som möbeltapetserare inom möbel- och inredningsbranchen. Det innebär att vi klär om möbler i nytt tyg men att vi också kan byta ut eller renovera en trasig stoppning i en möbel. Vi jobbar i olika textila material och med olika tekniker. En gammal möbel kan få ett modernt uttryck med ny stoppning och ett modernt tyg. Vi utför även sömnadsarbeten inom inredning.


Kunduppdrag


Om du har en möbel som behöver ny kostym och kärlek är du välkommen att komma in till oss för råd och kostnadsförslag. Vi stoppar om, klär om och utför sömnadsarbeten. Hos oss hittar du tyger som kan inspirera dig till en spännande och unik möbel.

Försäljning av färdiga möbler


I den mån vi hinner färdigstsäller vi möbler till försäljning. Följ oss gärna på  Instagram och Facebook för att hitta våra aktuella möbler till salu. Vi visar även tillsalumöbler i vårt skyltfönster på Bergshamra Torg.

Hjälp med att hitta det du söker


Har du önskemål och idéer men ingen möbel så kan vi hjälpa dig att leta efter den möbel du söker och göra om den efter dina önskemål. Kom in till oss så kan vi resonera kring dina önskemål och idéer.

Råd, inspiration och försäljning av material


Du kanske blir inspirerad att själv förbättra din möbel. Vi har materialet du behöver. Hos oss kan du köpa material till stoppning, tapetsering och sömnad. Vi samarbetar med flera ledande leverantörer.

 

Kom gärna in till oss och låt dig inspireras.